Belépés

Regisztráció

Elolvastam és elfogadom az általános szerződési feltételeket Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Pénzvisszatérítést adunk vásárlásaid után

  1. Regisztrálj oldalunkon itt, vagy lépj be itt,

  2. majd vásárolj online, ahogy szoktál, kiválasztva a webshopot itt.  

  3. Aztán várd néhány százalékos pénzvisszatérítésünket.

A vasaroljunk.hu honlapunkon keresztül történő bármely velünk szerződésben álló webshopban lezajló vásárlásaid után néhány (1-25 %) százalékos visszatérítést kapunk a boltoktól, amelyből az egyes boltoknál feltüntetett százalék szerint juttatunk neked pénzt vissza.

Szolgáltatásunk számodra, a vevő számára teljesen ingyenes. A pénzvisszatérítésünknek köszönhetően valójában kedvezményesebben vásárolsz annál, mint amennyit fizetsz a webshopban.

Csak regisztrálj nálunk, és innen, a honlapunkról lépj be a kedvenc boltodba.

Minden vásárlás után egy bizonyos százalékos visszatérítést utalunk vissza neked! Minden bolt alatt fel van tüntetve, hogy hány százalékos visszatérítésre számíthatsz vásárlásod után. Várd meg, hogy a visszatérítésed összege elérje legalább a 3.000,-Ft-ot, és a pénzt elutaljuk a megadott bankszámládra. És így teszünk mindig, amikor összegyűlik a minimum 3.000,-Ft-nyi visszatérítési összeged.

FONTOS: Miután vásároltál, kb. 2 hónapba is telhet, mire a visszatérítés összege a bankszámládra megérkezik. Ennyi időbe telik a boltok és a vasaroljunk.hu közötti pénzügyi adminisztráció és a pénzmozgás megvalósulása.

A www.vasaroljunk.hu oldalán különböző profilú helyi és nemzetközi boltokat találsz. Olyan, mintha egy hatalmas bevásárló központban járnál, csak most a nézelődést és a vásárlást kényelmesen, otthonról, egy fotelból ülve teheted meg. Időt és energiát spórolhatsz velünk, és még anyagilag is jobban jársz!

Biztatunk tehát: VÁSÁROLJUNK együtt most!

Kérünk, vedd figyelembe a különleges feltételeket, amikor a szolgáltatásunkat igénybe veszed. Igyekszünk a honlapon olyan tippeket megosztani, amelyek azt szolgálják, hogy minden esetben megkapd a visszatérítéseidet a vásárlásaid után.  Ennek első feltétele a regisztráció. Azonban, ha nem kívánsz regisztrálni, de oldalunkról navigálva vásárolsz bármelyik, a honlapunkon szereplő webshopban, nem tudunk visszatérítést adni.

Ha egy online bolt képviseletében jársz itt és csatlakozni szeretnél hozzánk, akkor kérjük, írj nekünk a sales@vasaroljunk.hu e-mail címünkre.